Aca Lukas: Džaba titule Partizanu kada je nula u Evropi!

- Kakva liga, takav i šampion. Šta vrede Partizanu sve te titule, kad u Ligi šampiona ne mogu da se sastave - kaže proslavljeni pevač i član Skupštine FK Crvena zvezda

  • 58

Badava "Partizanu" njegovih šest titula zaredom, kad u Ligi šampiona za sve to vreme nisu dali ni šest golova, kaže vatreni navijač i član Skupštine FK Crvena zvezda Aca Lukas.

- Kakva liga, takav i šampion. Šta vrede Partizanu sve te titule, kad u Ligi šampiona ne mogu da se sastave. Za šest godina nisu ni šest golova dali. A Evropa je merilo kvaliteta. Mogu samo da sanjaju Zvezdine uspehe - rekao je Lukas.

On je rekao da će Zvezda da sanja srpsku titulu sve dok se Dragan Džajić i Nebojša Čović ne pomire.

- Samo njih dvojica zajedno mogu da nas izvade iz bule. Džaja je legenda, ne mora ništa da radi, samo neka sedi u predsedničkoj fotelji, a Čović je čovek koji je sposoban da napravi čudo. Samo ne smeju da se svađaju - kaže on.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Despot

    30. maj 2013 | 01:23

    Šmrkas odjebi od Partizana. Idi kod ćopavog zagorca sa onim tranvestitom što ti je bio na koncertu da slavite dan mladosti. I manje vuci belog vidis da si prolupao

  • milos

    30. maj 2013 | 01:35

    Samo da cujem Acu u rupi kad otpeva hit...Daleko si, daleko si..neko te drugi ima... Hahahahah. ... Kakva je tek zvezda ako je Partizan los? :)

  • Abc

    30. maj 2013 | 01:37

    Pa neka se onda Zvezda kvalifikuje za Ligu Sampiona nekad pa cemo da vidimo da l ce bolje da prodje,ako uspe,svaka cast,kapa dole. :-) Ja sam partizanovac,ali realno,vi zvezdasi cete i 2050godine da kazete"a sta je bilo '91? " :-) I moj deda je bio smeker tad,pa sad moze da se slika sa tim :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA