HUREM IZ LUDNICE: Najvažnije je da sam živa!

- Za mene je sve ovo samo jedna faza u žvotu. Vratiću se mnogo jača nakon ovog perioda. Najbitnije je da moje lečenje vodi jedan od najpriznatijih psihijatara, jer je to velika nada za mene da ću povratiti snagu i energiju - piše Merjem Uzerli u dirljivoj poruci svojim fanovima

  • 15

Nakon brojnih nagađanja zašto je prekinula snimanje jedne od najpopularnijih turskih serija "Sulejman Veličanstveni" i vratila se u Nemačku, oglasila se i Merjem Uzerli. Naime, ona se trenutno nalazi u psihijatrijskoj ustanovi i odatle se obratila svojim fanovima veoma dirljivom porukom, koja je neke čak i rasplakala.

- Dragi prijatelji, ovo je prvi dan da se osećam malo bolje, a u procesu lečenja, najteži dani su iza mene. Najveći poklon mi je što mogu da budem na svežem vazduhu sa NJIM i da se šetamo. Iskreno vam zahvaljujem što mi želite najbolje, to mi zaista znači. Ipak, mnogi ljudi ne znaju šta mi se dešava i zbog toga me osuđuju - počela je svoju ispovest lepa crvenokosa glumica, a onda dodala da joj je najvažnije da je ipak živa i da su joj psihijatri spasli život.

- Za mene je sve ovo samo jedna faza u žvotu, ipak smo svi mi ljudska bića. Vratiću se mnogo jača nakon ovog perioda. Najbitnije je da moje lečenje vodi jedan od najpriznatijih psihijatara, jer je to velika nada za mene da ću povratiti snagu i energiju. Najvažnija stvar je da sam živa! Moram puno da se odmaram u ovom periodu i nadam se da ćete me razumeti. Svima vama šaljem velike poljupce i hvala vam na velikoj podršci, to mi mnogo znači - završava Hurem.

Podsetimo, u Turskoj je nedavno odjeknula vest da Hurem napušta snimanje serije zbog psihičkih problema, a da je zamenjuje Gulčin Sartinčioglu, koja ima 36 godina. 

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosanka

    31. maj 2013 | 16:40

    Ova zena je divna! Sve najbolje joj zelim, a scenarista ove serije je nevidjeni idiot !!!

  • Brigita Ögynhelväræ

    31. maj 2013 | 15:46

    Samo napred!!

  • BOSS

    31. maj 2013 | 15:44

    Dobra vi ova ''hurem iz ludnice''.Pa naravno da je poludela a to zelim i ostatku ekipe ove mizerne sapunice koja omalovazava jednog od najvecih velikana turske istorije.Samo da bi bila zanimljiva za gledanje napravili su harem-salatu ispada da se Sulejman nije vadio iz harema,pa ko je onda osvajao pola Evrope ?.Ove serije su grozota .Inace u pocetku snimanja ove sapunice cak se i scenografkinja razbolella ,imala je iste simptome kao Hurem sto dokazuje koliko je ova rabota prljava!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA