HAOS NA FARMI! MEMO TAROTU: Sv*šiću ti u usta! EKREM: Sve ću da ih pobijem! (VIDEO)

- Neću više ni sa kim da budem dobar. Hoću da se bijemo svi, pa neka idem "aut". Ja sam ovde glavni! Ja sam ovde "number 1" za sve farmere ovde - tvrdi internet senzacija

  • 12

Negativna energija koja vlada među učesnicima rijalitija "Farma" počela je da dostiže usijanje, bar ako je suditi po najnovijem nizu uvreda, psovki i pretnji koje su ukućani "lansirali" u etar.

Najpre su se verbalno sukobili Memo i Milan Tarot.

- Ako te čujem još jednom da tračaš go*no jedno... Kad ja počnem tračati oćeš ku*cu ikada ikom gledat zato što si go*no jedno. Sad ćeš videti kakvo sam ja go*no, spermo jedna! Ideš iza leđa! Što mi nisi u lice rekao - besneo je Memo.

- Ti si go*no. Šta u lice? Šta da ti kažem? Šta sam tračao, svi znaju ko si i šta si šta se foliraš? Ti si smrdljivko - uzvraćao je Milan.

- Spermo jedna, sv*šiću ti u usta - urlao je Memo.

- Go*no jedno! Puši ku*rac! Idi malo do kapije nisi dugo - urlao je i Tarot.

- Nemoj me dirati sv*šiću ti u gu*icu zato što smrdiš! Ona go*na što si u gaće izbacio, to sam hteo da pojedeš - vikao je Memo.

Samo što se ova vulgarna rasprava završila na scenu je stupio Ekrem Jevrić, koji je na Memov savet da "bude dobar sa svima", rekao:

- Neću više ni sa kim da budem dobar. Hoću da se bijemo svi, pa neka idem "aut". Ja sam ovde glavni! Ja sam ovde "number 1" za sve farmere ovde.

(Telegraf.rs / Izvor: Pulsonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natasa

    31. maj 2013 | 22:49

    Dno dna!

  • русија

    1. jun 2013 | 06:28

    ментално сакаћење

  • alexxx

    1. jun 2013 | 00:20

    Ne znam ko je memo, a ovog tarota videh par puta ranije i mislim da je budala. Kako god, svaki put se nasmejem kad vidim ove naslove tipa ko je koga napusavao, s tim da su ovi daleeeeeeko presli granicu dobrog ukusa i lake zabave. Verovatno je vecina za instituciju zatvorenog tipa, ali jos uvek kod nas prolaze kao vip...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA