Hrvatska manekenka u strasnoj pozi sa Džordžom Klunijem! (FOTO)

Džordž je demantovao da je u vezi sa manekenkom Monikom Jakišić, iako privatne fotografije koje je manekenka ustupila hrvatskom magazinu pokazuju drugačije

  • 4

Već nekoliko meseci spekuliše se da li su hrvatska manekenka Monika Jakišić i holivudski zavodnik Džordž Kluni u vezi, a ove fotke dokazuju da između njih postoji nešto više od prijateljstva. Naime, Monika, koja živi i radi u Londonu već neko vreme se druži sa Klunijem, a privatne fotografije ustupila je "In Magazinu" na kojima se može videti u strasnom zagralju Džordža, koji je u vezi sa rvačicom Stejsi Kibler. 

Navodno, manekenka je ovog vikenda viđena kako večera sa Klunijem, iako je on u vezi sa Stejsi. Ovi navodi su Džordža razblesneli, te ih je demantovao.

- Priča je izmišljena. Nisam se ni sa kim držao za ruke. Voleo bih kad bi tabloidi prestali da prodaju novine izmišljajući skandale tamo gde ih nema!- kazao je glumac za "Gossip Cop".

Ipak, na ovim fotografijama Monika i Džordž izgledaju zaljubljeni, a sumnjamo da se sve završilo na poljupcu.

(A. Č. /Hot.net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA