SMEŠNO: Keba stavio trajnu šminku posle tetoviranja obrva! (FOTO)

Pevač je tetovirao obrve kako ne bi morao da ih čupa, a onda se podvrgao ubacivanju pigmentne boje biljno-mineralnog porekla u plitke slojeve kože iscrtavanjem tankih linija ispod očiju

  • 15

Dragan Kojić Keba pravi je primer metroseksualca. Naime, nakon godina ulepšavanja, uglađivanja i sređivanja gde god da ide, Keba se odlučio za lepši izgled na duže staze. Tetovirao je obrve kako ne bi morao da ih čupa, a onda se podvrgao ubacivanju pigmentne boje biljno-mineralnog porekla u plitke slojeve kože iscrtavanjem tankih linija ispod očiju.

Ovaj trend u inostranstvu je popularan kako kod žena, tako i kod muškaraca u velikom broju. Međutim, u Srbiji tek neznatan broj muškaraca odlučuje se za ovu metodu i šminkanje uopšte. Pevači se uglavnom žale da im smeta teška šminka na snimanjima koju moraju da nose zbog kamera. Ipak, Kebi očigledno to ne smeta.

Linija tik uz trepavice je veoma tanka, tako da teško može da se primeti da je našminkan. Kojić je još tokom prošle godine sa svojim prijateljima na Tviteru podelio fotografije na kojima sedi kod stomatologa i popravlja zube, a na kojima su se videle i njegove istetovirane obrve. Ovaj put je otišao i korak dalje. Šta je sledeće?

(A. Č. / "Alo")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA