FARMA: Dva Filipa u duelu, Danijel bez nedeljnog honorara! (VIDEO)

Iako je na samom početku Radojka dobijala štapiće od farmera, Panajotović je ipak dobio više kritika zbog svog nerada i promene ponašanja od kada je sa starlerom u vezi, a Mitrović mu se ubrzo pridružio sa najmanjim brojem glasova publike

  • 3

Filip Panajotović dobio je više štapića ukućana od Radojke, dok je Filip Mitrović imao najmanje glasova publike i tako se zajedno sa svojim imenjakom plasirao u duel koji će se održati sutra. U početku su farmeri više štapića davali Radojki, ali je Filipu pred kraj bilo presuđeno.

Prva je davala Stanija, te je očekivano svoj štapić dala Radojki, kao i Danijel, koji se opravdao rečenicom da mu je Filip prijatelj. Misica Jovana je na iznenađenje prisutnih, štapić dala takođe Radojki i tako pokušala da sačuva svog bivšeg dečka u igri. Tarot se pridružio grupi, a onda je Filip počeo da dobija kritike na svoj račun i to od bliskih prijatelja.

Aki je Filipu dao glas, jer su "imali razmirica". Pevač Filip je skrenuo pažnju imenjaku da mu se ponašanje promenilo od kad je u vezi sa starletom, te da mu to smeta. Ostali ukućani takođe su kritikovali manekena, uglavnom zbog nerada, promene ponašanja...

Panajotoviću se u štali pridružio Filip Mitrović, koji je dobio najmanje glasova publike i sutra uveče će se dvojica farmera nadmetati kako bi sebi obezbedili opstanak na imanju. Zadruga je saopštila da Danijel ostaje bez nedeljnog honorara, jer je prekšio nekoliko pravila. 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ralexic

    2. jun 2013 | 06:51

    Veceras u arenu idu dva Filipa-dva mladica od kojih je jedan prelezao 74 dana a drugi radio sve i svasta da bi farmerima bilo bolje.Sramota je ako Mitrovic ispadne ali ne i cudo jer u Srbiji se rad ne ceni od osamdesetih godina p.v.Tada bi odnos glasova bio 98 : 2% u korist Mitrovica.Danas je takvo vreme da mali nece proci 15%.

  • nina122

    2. jun 2013 | 13:12

    Filip Mitrovic, decko jako vaspitan! Milina ga slusati dok prica a maneken... hm .....jako naivno-emotivan! Ispada veceras sigurno onda ce tek raja vidjeti kakva je Stanija

  • lipa

    2. jun 2013 | 13:47

    ovaj mali izhleda kao tezak kompleksas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA