Novi album Bijonse u novembru?

Kako prenose britanski mediji, pevačici se navodno "omaklo" da je novi album spreman, prilikom susreta sa obožavaocima uoči koncerta u Oslu

  • 0

Novi album Bijonse, navodno, stiže u novembru. Kako prenose britanski mediji, pevačici se, navodno,  "omaklo" da je novi album spreman, prilikom susreta sa obožavaocima uoči koncerta u Oslu.

Obožavateljka Olivija Kranc je na svom blogu navela da je dobila kartu za bekstejdž i da je iskoristila priliku što se upoznala sa Bijonse da je pita o novom albumu.

- Sve se dešavalo tako brzo da sam samo uspela da joj kažem da mi se dopada (nova pesma) ''Grown Woman'' i pitala sam je kada stiže novi album - navela je Kranc.

- Njen odgovor bio je u ''novembru'' pre nego što je prešla na drugog obožavaoca. Učinilo mi se da joj se nije dopalo pitanje - dodala je ona.

Bijonse je koncertom u beogradskoj Kombank areni sredinom aprila započela svetsku turneju pod nazivom "The Mrs. Carter Show".

Pogledajte kako je Bijonse izvela pesmu "Grown Woman" na koncertu u Antverpenu

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA