ANTONIS REMOS PONOVO U BEOGRADU: Volim te, Srbijo! (VIDEO)

Čuveni grčki pevač nastupio je sinoć u punom beogradskom "Sava centru", gde je oduševio svojim repertoarom

  • 1

Čuveni grčki pevač Antonis Remos održao je sinoć koncert za pamćenje u punom "Sava centru". On je naglasio da se u Beogradu oseća kao kod svoje kuće.

- Nemam reči da opišem kako se osećam večeras. Kao da sam kod kuće i da pevam familiji - rekao je Remos krcatom "Sava centru", koji je tokom svog nastupa više puta rekao da voli Srbiju.

U pravom grčkom ambijentu, Antonis je izvodio svoje dobro poznate hitove, kao i najnovije numere, uz koje je publika neprestano đuskala i pevala u glas.

Kao gost na ovom koncertu pojavio se i Haris Džinović, koji je otpevao pet svojih čuvenih hitova. Kralj meraka je sa Remosom izveo jednu staru grčku pesmu, što je fasciniralo auditorijum. Takođe, sa Antonisom je zapevala i Tijana Dapčević i to numeru "Nisam prestala da volim".

Na kraju koncerta, Remos se zahvalio publici i tri puta se izljubio sa srpskim košarkaškim selektorom Dušanom Ivkovićem. Antonis je takođe i dobio dres košarkaške reprezentacije, koji je i obukao prilikom izvođenja poslednje pesme na bis.

Od poznatih ličnosti, u publici su bili proslavljeni srpski košarkaški trener Željko Obradović, kao i Dejan Bodiroga i Dejan Tomašević.

(Telegraf.rs / Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA