Sulejman predvodi proteste u Turskoj! (FOTO) (VIDEO)

Halit Ergenč i njegova supruga Berguzar Korel pridružili su se demonstrantima u Istanbulu koji protestuju protiv turske vlade

  • 10

Halit Ergenč, zvezda serije "Sulejman Veličanstveni",  zajedno sa suprugom Berguzar Korel se pridružio protestantima u Istanbulu koji se već nedelju dana bune protiv odluke turske vlade da poseče 600 stabala na tamošnjem trgu Taksim i na tom mestu napravi tržni centar.

Turski glumac je zajedno sa ostalim demonstrantima napravio živi štit kako bi se zaštitili od napada policije.

Da podsetimo, protesti u ovoj zemlji traju od ponedeljka, a prema izjavi turskog ministra unutrašnjih poslova, uhapšeno je oko 1.700 ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nemanja

    3. jun 2013 | 13:00

    U opste to nije bitno, curko jedna. Bitno da je covek stao za plemenitu stvar u odbranu. Svaka cast

  • Tesla

    3. jun 2013 | 14:24

    kakva bre plemenita stvar. ajde malo razmisljajte svojom glavom i okanite se televizije. Ajde da krenemo sa cinjenicama. Treba imati bunta. Gamadima s vlasti ne treba dozvoliti da cine sta zele odnosto sta neko od njih zeli da oni cine. Turska mi nije posebno draga zemlja, daleko od toga da je mrzim da se razumijemo u startu. Ali narode-stoko zar ne vidite ekonomski napredak Turske. Zar ne vidite koliko je to mocna zemlja postala. Licno drago mi je zbog toga jer dosta mi je evrope uopste a i amerike. E sad zar ne vidite da ta raskos nekom smeta, recimo ovim smecarima iz te iste evrope i iz te iste amerike. I kako ja onda mogu reci da je plemenita stvar unistavati sve u svojoj zemlji radi interesa istih tih majmuna iz te EU i SAD. I jos sta vise, dal je taj narod u toj Turskoj uopste svijestan toga. Kakvo bre nezadovoljstvo, kakva kontraverzna vlada? Stoko vracajte se kuci....

  • Ermin Mušović

    3. jun 2013 | 13:21

    SVAKA MU ČAST,A TI "jOKICA"JESI CUO ZA ONO "O UKUSIMA SE NERASPRAVLJA!!"?JESI CUO ZA TO..MISLIM ZA MNE NIST POSEBNO AL NEKOME MOZDA JE SEX SIMBOL,AL TO JE NJUHOV UKUST STA TE BRIGA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA