Kikija Lesendrića udarila struja na probi!

- Imao sam sreće da sam odleteo kada me je pukla struja, inače bi posledice bile daleko ozbiljnije. Preventivno sam otišao kod lekara, sada se osećam dobro, ali sam bio razvaljen celo jutro - kaže Kiki, koga je struja udarila na probi za "Bike rock fest"

  • 0

Vođu grupe "Piloti" Kikija Lesendrića udarila je struja u subotu na tonskoj probi za "Bike rock fest" koji je održan na Kalemegdanu. Naime, do incidenta je došlo kada je Lesendrić prišao mikrofonu i dodirnuo ga. Najverovatnije je za događaj krivo loše uzemljenje, a Kikija je jačina strujnog udara odbacila nekoliko metara i tako je ostao da leži na bini dok nije došao sebi.

- Imao sam sreće da sam odleteo kada me je pukla struja, inače bi posledice bile daleko ozbiljnije. Preventivno sam otišao kod lekara, sada se osećam dobro, ali sam bio razvaljen celo jutro. Nisam hteo da rizikujem ni svoj, ni živote svojih muzičara, pa sam odustao od nastupa. Čuo sam da je iste noći na festivalu struja zveknula gitaristu "YU grupe" Peru Jelića. Ne znam kako muzičari da se zaštite od ovakvih situacija - kaže za "Novosti" Kiki, i navodi da će početi da nosi glinericu, a možda će i akustično svirati, kao Bob Dilan.

Kiki, na sreću, nije teže povređen.

(A. Č. / "Novosti")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA