KIM KARDAŠIJAN: Poješću posteljicu nakon porođaja! (VIDEO)

Starleta je doktoru rekla da će pojesti posteljicu nakon što joj se ćerka rodi kako bi dobila energiju i izgubila na težini

  • 8

BIZARNOSTIMA NIKADA KRAJA! Trudna starleta po svaku cenu želi da bude prisutna u medijima i neretko šokira svojim izjavama. Nakon što je sopstvenu krv ubrizgavala u lice kako bi bila mlađa, Kim je odlučila da pojede posteljicu nakon bebinog rođenja kako bi dobila energiju i izgubila na težini!

Naime, Kardašijanova je uverena da će je to učiniti mlađom, a poznato je da nikada ne preza od bizarnih pokušaja da večno ostane mlada, iako ima samo 32 godine. Nakon što je saznala da nosi devojčicu i veoma se obradovala toj informaciji, Kim je pitala doktora da li jedenje posteljice zaista ljude čini mlađima i rekla da jarko želi to da uradi. Na to je njena majka Kris pokazala da nije normalna, ali izgleda da buduću mamu to ne interesuje.

Kako će njen dečko Kanje reagovati kada sazna ovu vest, ne znamo, ali je sigurno da je cela nacija iz dana u dan šokirana čudnim potezima starlete.

Pogledajte kako Kim govori doktoru da želi da pojede posteljicu:

(A. Č. / The Guardian Express)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jokica

    3. jun 2013 | 23:01

    Ahahahahahahaha :))))E ovo je presmesno!Sklonite joj bebu kad se porodi,mozda joj padne na pamet i nju da pojede!Nikad se ne zna!

  • to sam ja

    3. jun 2013 | 22:40

    Mislim ja kad bude vidla posteljicu da joj neće past na pamet

  • Namcor

    3. jun 2013 | 16:41

    Ova stvarno nije normalna.A bese jednom vest da upoznamo njenog rodjaka,ako se neko seca?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA