Ema Votson u filmu "Lepotica i zver"

Mlada engleska glumica je savršena za ulogu Bel, izjavio je reditelj Giljermo del Toro

  • 0

Britanska glumica Ema Votson igraće u filmu koji je rađen po bajci "Lepotica i zver" u režiji glumca i reditelja Giljerma del Toroa, prenosi Dejli mejl. Dvadestdvogodišnja glumica, koja je poslednjih deset godina glumila u filmskom serijalu o Hariju Poteru igraće, naravno, lepoticu, a još uvek nije poznato ko će igrati zver. Lice glumice koju pamtite kao Hermionu Grejndžer nedavno  je proglašeno za najlepše na svetu.

Reditelj Del Toro je prošle godine izjavio da misli da je "devojka iz sage o Hariju Poteru" savršena za ulogu Bel.

Od snimanja poslednjeg filma  o čarobnjaku Hariju Poteru, Votsonova se pojavila u  filmu "My Week With Marilyn" i u glavnoj ulozi u "The Perks Of Being A Wallflower", čija se premijera uskoro očekuje. Takođe se pojavila u drami o autodestruktivnom piscu "Your Voice In My Head".

Inače, bajka "Lepotica i zver" prvi put je objavljena davne 1740. godine u Francuskoj, a Diznijeva ekranizacija usledila je 1991. godine. Ta najpopularnija crtana adaptacija priče osvojila je dva Oskara.

(Anđelija Veković / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA