Vesna špijunira Mikija dok vrši nuždu! (VIDEO)

"Da li je moguće da Vesna stvarno prati? Samo što sam ušao u WC.. Pošto ja čučim i taman kada sam hteo, vrata su su se odškrinula i čulo se "Ćao"", rekao je Miki, dok su se Goca i Ljuba hvatale za stomak od smeha

  • 2

Odavno je jasno da je Vesna Rivas najomraženija ličnost na ovogodišnjoj "Farmi". Nema ukućanina sa kojim se nije posvađala i izvređala, a Miki Mećava primetio je da prati ljude i špijunira ih. Miki je ispričao Ljubi i Goci da ga je Vesna gledala dok je vršio nuždu u muškom poljskom WC-u.

- Da li je moguće da Vesna stvarno prati? Samo što sam ušao u WC.. Pošto ja čučim i taman kada sam hteo, vrata su su se odškrinula i čulo se "Ćao"- rekao je Miki, dok su se Goca i Ljuba hvatale za stomak od smeha.

Goca je pritom ironično rekla da nju Vesna obožava, te da je stalno prati. Ljuba je odmah dodala da Vesna menja lokacije stalno.

- Čekaj, je l' ste videli suđenje sinoć, sve na osnovu rekla-kazala. Još otvoreno žena priznaje da prati ljude. Ona stalno menja lokacije za prisluškivanje- rekla je Ljuba, a Goca je dodala da joj se Vesna nimalo ne sviđa.

- Loš je čovek, loš karakter i loša žena- dodala je Goca.

Snimak razgovora troje farmera o Vesni Rivas, kao i Vesninu i Gocinu svađu pogledajte OVDE.

(A.Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA