Glumci plakali nakon masakra u Igri prestola! (VIDEO)

Pisac Džordž R. R. Martin kaže da je scena koja je šokirala milione gledalaca bila neizbežna. Ričard Meden, koji glumi Roba Starka, priznaje da je nakon snimanja satima ronio suze

  • 6

Ako niste gledali poslednju epizodu serije "Igra prestola", koja je šokirala svet, bolje da ne čitate ovaj tekst - za one koji se još nisu oporavili nakon pravog masakra glavnih likova u devetoj epizodi treće sezone, otkrivamo šta se dešavalo iza scene i kako su glumci reagovali tokom snimanja kadrova koji su milione gledalaca ostavili u suzama i neverici!

U šokantnoj epizodi, koja je u nedelju prikazana na kanalu HBO i koja je već nazvana "Krvavo venčanje", iskasapljeni su i preklani Rob Stark, njegova trudna žena Talisa i Robova majka Kejtlin Stark. Malo je reći da su gledaoci bili zatečeni ovakvim razvojem događaja, a već nakon desetak minuta posle emitovanja, na Tviteru i Fejsbuku počele su da pljušte kritike publike na račun HBO, ali TV stanica nije kriva - scenaristi su se pridržavali zapleta u knjizi Džordža R. R. Martina, koji kaže da je pokolj Starkovih bio neizbežan.

- Ovo je najteža scena koju sam ikad napisao! Od početka sam želeo da izbegnem predvidiv rasplet i zbog toga sam "ubio" Neda Starka (kraj prve sezone, prim. nov.). Nakon toga, da bih izbegao kliše sina koji se uzdiže i sveti oca, morao sam da likvidiram i Roba jer je to nešto što niko ne očekuje - objasnio je Martin za "Entertejment vikli".

Irska glumica Mišel Ferli, koja igra Kejtlin Stark, priča da je snimanje "Krvavog venčanja" trajalo čak nedelju dana i da je predstavljalo traumatično iskustvo za celu ekipu serije.

- Svi smo bili veoma emotivni, s jedne strane, znali smo da je ovo naš oproštaj od kolega s kojima smo se toliko zbližili, a s druge strane, bila je to jedna od najvažnijih scena za sve likove u seriji. Zaista je bilo teško koncentrisati se na posao i ne dozvoliti da sve to utiče na vas - izjavila je Mišel Ferli.

Ričard Maden, poznatiji kao Rob Stark, odmah nakon  što je snimljen poslednji kadar ove već kultne scene, seo je u avion i vratio se u London.

- Plakao sam kao kiša, sve do ulaska u svoju kuću! Verovatno su svi u avionu mislili da sam poludeo. Sa Mišel sam imao fenomenalan odnos na setu i bilo nam je veoma teško da odigramo scenu u kojoj se pogledima opraštamo jedno od drugog - rekao je Maden.

Pogledajte scenu "Krvavog venčanja":

(A. N. / Huffington Post)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    4. jun 2013 | 18:41

    Ja ovde ništa ne kapiram! Zašto su plakali, sve je to gluma :) o.O

  • Perkonx

    6. jun 2013 | 05:44

    Jedna od najboljih serija ikada! I ta nepredvidljivost dogadjaja je cini jos boljom. E sad jbg, ima ljudi koji nemaju pravih problema u zivotu i imaju IQ ravan broju cipele, pa padaju u trans zbog pogibije nekog od omiljenih likova u seriji.

  • j

    4. jun 2013 | 16:04

    Ketlin ce da ozivi :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA