SEKSI SANDRA: Samu sebe najbolje zadovoljim!

"Moram da kažem da umem da budem veoma maštovita kada nemam partnera pored sebe. Zadovoljim ja samu sebe. Inače, nevinost sam izgubila sa 18 godina. Uradila sam to onda kada se pojavio pravi dečko. Moj prvi seks je bio odličan"

  • 1

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, iako je u srećnoj emotivnoj vezi, rekla je za "Alo" da se bez partnera vešto snalazi i da ume da zadovolji samu sebe.

Kako kaže, nevinost je izgubila tek kada je postala punoletna i, za razliku od mnogih koji su nam rekli da im je prvi seksualni odnos bio užasan, pevačica se pohvalila da joj je prvi put bilo odlično.

- Mesec dana mogu da izdržim bez seksa, tačno onoliko koliko sam i bila na "Farmi". Pa šta mislite? Zašto sam želela tako brzo da izađem sa "Farme"? Moram da kažem da umem da budem veoma maštovita kada nemam partnera pored sebe. Zadovoljim ja sama sebe. Inače, nevinost sam izgubila sa 18 godina. Uradila sam to onda kada se pojavio pravi dečko. Bio je lep, zgodan, pametan i tada za mene centar sveta. Moj prvi seks je bio odličan - rekla je Seksi Sandra, koja je dodala da ne podržava današnje devojke koje mlade stupaju u seksualne odnose i da apeluje na sve devojke da insistiraju na korišćenju zaštite.

Bivša učesnica "Farme" priznaje da su joj neobična mesta za taj čin u stvari fetiš.

- Bilo je mnogo ludih mesta na kojima sam imala seks. Veliki sam egzibicionista i seks na čudnim mestima mi je fetiš. Pamtim seks u liftu, u avionu, bazenu - priznaje Valterovićeva.

(Telegraf.rs/izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA