Pogledajte Pamelinu zabranjenu reklamu! (VIDEO) (FOTO)

Andersonova je predstavljena kao poslovna žena koja se obraća upravnom odboru. Malo ko od muškaraca u prostoriji razmišlja o čemu govori Andersonova, a kada se njena asistentkinja saginje da joj nešto kaže i otkrije bujni dekolte, muškarci ostaju raspamećeni. Fantazije ih obuzimaju, a oni zamišljaju grudi i zadnjicu dve devojke dok se kupaju i prskaju penom

  • 1

Popularna glumica snimila je seksi i veoma provokativnu reklamu koja je već stigla da bude zabranjena, jer je "seksistička i vređa žene". U ovoj reklami bivša "čuvarka plaže" prska se penom sa Vanesom Hadžins, a u prvom planu su grudi i zadnjica. U zlatnom kupaćem kostimu, Pamela je pokazala zašto i dalje važi za jednu od najzgodnijih žena današnjice. Pamela glumi moćnu i veoma zgodnu poslovnu ženu, koja se obraća muškom upravnom odboru, a njihova mašta čini svašta!

Malo ko od muškaraca u prostoriji razmišlja o čemu govori Andersonova, a kada se njena asistentkinja saginje da joj nešto kaže i otkriva bujni dekolte, muškarci ostaju raspamećeni. Fantazije ih obuzimaju, a oni zamišljaju grudi i zadnjicu dve devojke dok se kupaju i prskaju penom.

Nadzorni odbor za standarde oglašavanja (ASA) u Britaniji zabranila je prikazivanje reklame, jer su zaključili da su Pamela i asistentkinja predstavljenje u seksualizovanom kontekstu i ostavlja se utisak da muškarci svoje koleginice posmatraju kao seksualne objekte, a ne kao ravnopravne sebi. Kompanija koja stoji iza reklame, "Dreamscape Networks", demantuje da je reč o pornografskom sadržaju.

- Njih dve su predstavljene kao atraktivne, dinamične i samouverene poslovne žene, a muški lik kao šmokljan koji ne sme da priđe lepšem polu - stoji u saopštenju, dok ASA zaključuje da reklama izaziva ozbiljnu uvredu ženskog pola, jer je "seksistička i ponižava žene".

Posdetimo, Pamela je nedavno snimila seksi editorijal u kojem se ispod mokre majice ocrtavaju bujne grudi.

Pogledajte zabranjenu reklamu: 

(A. Č./ The Guardian)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jenny

    6. jun 2013 | 10:50

    Sexisticka reklama,jer pokazuje zenske atribute,i zenu kao zensko bice?Bice da je tu umesao prste gey lobi.Nesto ne mislim da bi reklama bila zabranjena da se radi o androgenoj zeni i feminiziranom muskarcu,ili o dva muskarca ili dve zene.To bi onda bio izraz "slobode"i "emancipacije".Razmislimo malo o ovome,naizgled bezazlena reklama,a itekako nosi poruku da je biti prava zena i pravi muskarac danas nepozeljno,da normalno postaje prokazeno,a da anomalije bivaju plasirane kao avangarda i odraz naprednog.Opasna igra s prirodom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA