JK: Da sam dobra sa Cecom, ustupila bi mi termin za koncert!

Jelena Karleuša izjavila da bi rado pomerila koncert ako padne kiša, ali da ne može, jer zna da posle nje na Ušću peva Ceca, koja joj sigurno neće izaći u susret

  • 16

Jelena Karleuša ovih dana uveliko radi na promociji svog koncerta, pa tako koristi svaku priliku da se pojavi u nekoj emisiji.

Bila je gost u emisiji "Tačno u podne" i otkrila kako gleda na mogućnost da joj se u toku nastupa pogorša vreme i padne kiša.

- Mogu da se pohvalim da imamo skoro pa puno Ušće, vrlo sam smirena zbog toga. Što se tiče kiše, za sada nemamo drugu opciju, ili rezervno rešenje. Eventualno neko odlaganje, za par dana, ali to je neizvodljivo jer odmah posle mene, ima drugi koncert, tako da tu mi neće izaći u susret. Da smo u prijateljskim odnosima (misleći na Cecu i njen koncert koji je par dana kasnije), možda bismo nešto i dogovorili, a ovako postoji mogućnost samo tog 15. juna, pa šta mi bude - rekla je Jelena.

(Telegraf.rs / Izvor: pulsonline.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pedja

    7. jun 2013 | 22:04

    Iznajmi neku kafanu i napravi koncert.garantujem da ce biti puna kafana

  • you know who i am

    7. jun 2013 | 21:56

    ne bih ja baš bila mirna na njenom mestu, sa 3.000 prodatih karata :) a lepo traži opravdanje što će se prebaciti koncert u arenu, što se zna već mesec dana unazad...

  • Duda

    8. jun 2013 | 01:30

    A da ti ustupi Ceca i publiku?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA