TELEGRAF VAS VODI: Upoznajte Bajagu i instruktore!

Deset najbržih fanova koji tačno odgovore na postavljeno pitanje vodimo na druženje sa Bajagom i u obilazak ulica, trgova i znamenitosti Beograda koje se pominju u pesmama benda "Bajaga i instruktori"

  • 0

Bajaga i Instruktori povodom velikog koncerta 22. juna na Donjem gradu Kalemegdana pozivaju svoje fanove i ljubitelje muzike na jedinstveni obilazak Beograda, uz specijalni dodatak - druženje sa Momčilom Bajagićem!

U sredu 12. juna - usred srede - od 12.00 najsrećniji učesnici nagradne igre će imati neponovljivu priliku da autobusom Turističke organizacije Beograda uz pomoć stručnog vodiča - rok poslenika Pece Popovića koji je najzaslužniji što je bend dobio ime Bajaga i Instruktori  - obiđu brojne ulice, trgove, mesta i znamenitosti Beograda, koja se pominju i ovekovečena su u pesmama Momčila Bajagića!

Na jednoj od lokacija ovog putovanja karavan će dočekati Bajaga, a ''putnici'' će imati priliku da popričaju sa njim, fotografišu se i dobiju autogram.

Ukoliko želite da vidite gde se "Dunav sastao sa Savom", i gde to "šina savije", nađete se kod "Brda za razmišljanje" ili vidite ulicu gde su "su sva čuda moguća", potrebno je da do ponedeljka u 12 časova, na mejl karte@telegraf.rs, pošaljete svoje podatke (ime, prezime, broj telefona) i tačno odgovorite na pitanje kako se zove prvi album grupe Bajaga i instruktori i koje godine je izdat.

Najbržih deset fanova vodimo u turistički obilazak sa Bajagom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA