Kejt Apton zamalo ispale grudi! (VIDEO)

Na snimanju filma "The Other Woman" lepa manekenka prisutnima je priuštila pravo uživanje, razdragano skakućući, dok su joj grudi sve vreme poigravale i pretile da ispadnu iz tanke majice

  • 0

Prelepa manekenka atraktivnih atributa Kejt Apton privukla je mnogo pažnje i poglede prisutnih na snimaju filma "The Other Woman" u Njujorku. Kejt je razdragano skakala, a bujne grudi pretile su da svakog momenta iskoče iz majice i tako obraduju pristune. Tanka i providna bela majica jedva je sakrila Kejtino poprsje, a manekenka je morala da obuče duks kako bi pokrila svoje bliznakinje.

U ovom filmskom ostvarenju Kejt glumi sa Lesli Man, Niki Minaž i Kameron Dijaz. Tema filma je Kameron koja shvata da je druga žena u životu svog muža. Ona se udružuje sa drugom ženom svog muža i ljubavnicom kako bi sprovele osvetu. Kejt Apton igra ljubavnicu, a ne sumnjamo da joj je atraktivni izgled doprineo da se odlično snađe u ovoj ulozi.

Podsetimo, Kejt je nedavno izjavila da obožava svoje bujne grudi.

Pogledajte Kejtine nestašne grudi na setu filma:

(A. Č. /Celebuzz.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA