Selma izbrisala Dada sa Fejsbuka!

Veroučiteljica Selma Mekić vratila se u Novi Pazar nakon rastanka od Dada, a svakodnevno na društvenoj mreži postavlja pesme i poruke koje se tiču rastanka. Zajedničke slike je obrisala i vratila devojačko prezime

  • 28

Veroučiteljica Selma Mekić izbrisala je Dadino prezime na "Fejsbuku" i vratila svoje devojačko, a obrisala je i sve zajedničke slike! Naime, posle samo nekoliko meseci braka, Dado i Selma su se rastali, a već nekoliko dana na društvenoj mreži ostavljaju pesme i poruke jedno drugom.

Prijatelji lepe Selme navode da strašno pati, jer je polagala svu veru u ovaj brak. Prvih meseci brak je bio idiličan i ona je bila veoma tolerantna. Razumela je sve ono što prati posao pevača. U poslednje vreme sve češće su počeli da izlaze tekstovi u medijima kako se Polumenta do jutra provodi i opija na splavovima, a to Mekićeva nije mogla da trpi, navode prijatelji pevačice.

Selma se vratila u Novi Pazar, a za nekoliko meseci supružnici će se i zvanično razvesti ukoliko ne dođe do čudesnog pomirenja. Dado nije baš pričljiv kada je rastanak u pitanju, a za "Alo" je rekao da je posvećen karijeri.

- Neću da pravim marketing od razvoda. Rekao sam na tu temu šta sam imao. Pripremam album i sada sam preokupiran time - rekao je Dado.

(A.Č. / Izvor: "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lina

    8. jun 2013 | 12:44

    Kakav necovek ovaj Dado! Sto si se zenio nije to sprdnja! Jadna devojka ovo je blamaza za nju a i veliki stres..

  • JelenaMilan Zivkovici

    8. jun 2013 | 13:30

    ne znam sta je ocekivala od njega kada se zna kakav je celog zivota i da nikako nije tip za brak i miran zivot

  • Dno Dna

    8. jun 2013 | 15:22

    Selma izbrisala Dada sa Fejsbuka! Sta cete skedece objaviti? Djokovic je dobio proliv ili Nikolic jede grasak bez hleba?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA