NEPREPOZNATLJIVA: Skinula se Marta Savić! (FOTO)

Poznato je da je Savićeva imala problema sa kilažom, te da nikada nije bila na idealnoj težini. Ovaj put, dobila je bitku sa kilogramima, koji su se bukvalno istopili, te pevačica izgleda bolje nego ikad. Sem nogu, Marta je "stesala" i stomak, a zanosni atributi i dalje su u prvom planu

  • 15

Ova slik sigurno će obradovati sve Martine fanove, budući da supruga pevača Mileta Kitića na njoj  izgleda odlično! Trud i naporni treninzi urodili su plodom, te se Marta slikala u kupaćem kostimu, pala na kolena i tu sliku je okačila na svoj Fejsbuk profil. Zanosni atributi su i dalje na svom mestu, a Marta na slici izgleda bombastično.

Poznato je da je Savićeva imala problema sa kilažom, te da nikada nije bila na idealnoj težini. Ovaj put, dobila  je u bitku sa kilogramima, koji su se bukvalno istopili, te pevačica izgleda bolje nego ikad. Sem nogu, Marta je "stesala" i stomak. Kako će njen suprug Mile reagovati kada vidi fotografiju videćemo, ali je sigurno da je i više nego zadovoljan novom Martom.

Kako se vama sviđa pevačicino novo izdanje?

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA