VESNA RIVAS: Udarila sam Gocu kada me je uhvatila za dojku!

- Božinovska me je najstrašnije izvređala, prvo je pljunula u mom pravcu, ali naravno onako pijana nije mogla da me pogodi, a zatim je počela da mi se unosi u lice. To je bio uslovni refleks, ruka mi je sama krenula - izjavila je Vesna za Telegraf

  • 17

Nakon jučerašnje tuče sa Gocom Božinovskom, zbog koje su obe izbačene sa "Farme", Vesna Rivas za Telegraf priča da je još uvek u šoku, da ne može da poveruje šta joj se sve dogodilo i objašnjava da joj je "ruka sama krenula" kada je Goca počela da je udara po stomaku i krenula da je hvata za dojku!

- U šoku sam! Pa ja sam napadnuta! Toliko imam "self kontrola", izdržala sam devet krugova pakla... Božinovska me je najstrašnije izvređala, prvo je pljunula u mom pravcu, ali naravno onako pijana nije mogla da me pogodi, a zatim je počela da mi se unosi u lice. Ja ne bih regaovala na te provokacije, ali kada mi je zadigla majicu, počela da me udara po stomaku i rukom krenula da me uhvati za dojku, mahinalno sam reagovala... ma to je bio uslovni refleks, ruka mi je sama krenula. Ako ste gledali snimak videli ste da sam se ja nakon toga odmah ukočila, nisam želela da nastavim obračun - kaže Vesna Rivas za Telegraf i napominje da je za sve kriv Memo koji je "napujdao" Božinovsku na nju.

- Memo je najpokvarenija osoba na svetu! On joj je napunio glavu i polovina onih gadosti koje je ona izgovorila, to su njegove reči. Ma, jedva su svi dočekali da mene izbace. Sada nema ko da ih "otvara", da pokazuje njihovo pravo lice. Istina najviše boli, zato nije ni čudo što su me nazivali lažovom i svađalicom. A to što Goca želi da me tuži, neću da komentarišem. Pa ja imam materijala za 15 protivtužbi, ja sam ovde žrtva - ispričala je Vesna u jednom dahu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • HILMIJA

    9. jun 2013 | 18:20

    VESNA LAŽE SVE ŠTO ZINE ŽAO MI JE GOCE BAŠ JE SUPER LIK TREBA ZADRUGA DA JE VRATI NIJE KRIVA PRVA JE VESNA UDARILA GOCU

  • Pasha

    9. jun 2013 | 17:47

    Njoj smeta Memo,zato što je Musliman...Fašistoo

  • mimmiminde

    9. jun 2013 | 17:25

    E stvarno mi je muka od citave jebene farme i svi drugih mentalno retardiranih programa!!!!! Koga je uopste briga sta su krave uradile!!!! To je nacijonalna bruka i sramota emitovati takve programe! Jadno i bjedno!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA