Seve bodrila Bajagu u Zagrebu

Poznati beogradski muzičar je sa svojim Instruktorima održao odličan koncert na Šalati u glavnom gradu Hrvatske, a specijalni gosti su mu bili Saša Lošić Loša i glumac Srđan Todorović

  • 3

Momčilo Bajagić Bajaga je sinoć sa svojim Instruktorima održao sjajan koncert na zagrebačkoj Šalati, a u publici su bile Severina Vučković, koja se pre svirke srdačno pozdravila sa Bajagom, Renata Sopek, Fani Stipković, Tanja Dragović i druge hrvatske poznate ličnosti.

Pred oduševljenom publikom, Bajaga i njegov bend su svirali dva i po sata, i uz velike hitove su predstavili i numere sa novog albuma "Daljina, dim i prašina", a kao specijalni gosti su nastupili Saša Lošić Loša, frontmen "Plavog orkestra" koji je sa Bajagom otpevao pesmu "A ti se nećeš vratiti", dok je glumac Srđan Todorović svirao bubnjeve u numeri "Život je nekad siv nekad žut".

Nakon tri bisa, koncert je završen uz "20. vek" i čuveni refren "Bitlsa": "All you need is love".

(Telegraf.rs/izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nidza

    9. jun 2013 | 21:58

    Bajaga je jedan od jačih muzičara sa ovih prostora ...

  • sudumigs

    9. jun 2013 | 17:48

    od svih tih "poznatih" ličnosti znam samo za severinu i na to nisam ponosan već zameram svima vama portalima jer ju forsirate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA