FARMA: Izbačen Miki Mećava!

Kada je, nakon završetka kviza znanja, Ognjen Amidžić pročitao rezultate glasanja, bilo je jasno da kući ide folk pevač

  • 9

Folk pevač Miki Mećava izbačen je iz rijalitija Farma.

Nakon što su sabrani glasovi publike a takmičari pokazali svoje znanje u kvizu, bilo je jasno da kući ide folk pevač. Njega su farmeri ispratili pevajući njegov veliki hit "Vodiću te do meseca".

Za izbacivanje su bili nominovani pevači Andrija Marković Aki i Miki Mećava, kao i maneken Filip Panajotović i starleta Stanija Dobrojević. Dvojica pevača u uži krug za ispadanje dospeli su standardnim putem, dok su "golupčići" direktno nominovani jer su zajedno bili u kupatilu - jedinoj prostoriji koja nija pokrivena kamerama i u kojoj se, po svemu sudeći, među njima dogodio seks.

Inače, tokom subotnje noći imanje su napustile pevačice Goca Božinovska i Vesna Rivas, koje su se potukle pred kamerama. Šta je Goca Božinovska za Telegraf rekla o ovom događaju pogledajte OVDE, a komentar Vesne Rivas na incident možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nina122

    9. jun 2013 | 23:17

    Nije posteno Miki je vredan jako. Ja sad skontala da biti FARMER znaci ustajati u 13h drpati Se od 13h a onda ogovarati ostale do sutra dok jadna stoka crkava od gladi! Zemljoooo koji trulez ti drzis

  • Bojan

    9. jun 2013 | 23:43

    Cista namestaljka!!!

  • Bojan

    9. jun 2013 | 23:59

    Vratite Mikija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA