NIKAD LEPŠA: Ceca u seksi izdanju (FOTO)

Pevačica je snimila serijal provokativnih fotografija kojima promoviše koncert koji će na Vidovdan održati na Ušću

  • 15

U sklopu promocije koncerta koji će 28. juna održati na Ušću, Svetlana Ceca Ražnatović je snimila nekoliko provokativnih fotografija na kojima je pokazala savršenu liniju.

Pevačica koja na ovim slikama zrači seksepilom, 15. juna će objaviti novi album koji će predstaviti na koncertu "Ušće 2", a uskoro će se pojaviti i spot za numeru "Pusti me da raskinem sa njom".

Ulaznice za nastup Ražnatovićeve koštaju od 800 (parter) do 11.000 dinara (VIP) i mogu se kupiti u "Eventimu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi

    10. jun 2013 | 12:30

    Nisam ljubitelj te muzike,ali ceca je kod nas najbolja. Sve pevacice imaju komples od nje.

  • trlababalan

    10. jun 2013 | 13:40

    Kako god bilo... Ona je ipak jedna od nasih najvecih zvezda. Cenim to sto se ne razvlaci po novinama na konto tudjih imena vec novinari sami pisu o njoj...to je dokaz kolika je zvezda. A to za gostovanja po 'supama' u inostranstvu ces da me izvines druze, ali nije tacno. Cinjenica je da nase diskoteke nisu najlespe uredjene, ali nisu bas ni supe...a opet diskoteku cine ljudi, a ne zidovi, ako razumes sta hocu ovim da kazem ;) u istim tim diskotekama nastupaju svi nasi pevaci od Cole do Jane, samo je pitanje posecenosti.

  • Marko

    10. jun 2013 | 14:31

    Ceca No1!25 godina uspesne karijere,20 godina na estradnom tronu koji niko nije mogao da poljulja.Normalna i dostojanstvena i pored svega toga!Svaka cast Ceco!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA