Takmičarka "Talenta" gađala jajima Sajmona! (VIDEO)

Ugledna sviračica viole Natali Holt, prošlogodišnja finalistkinja emisije "Ja imam talenat" u Britaniji, gađala je člana žirija Sajmona Kauela jajima, ali se kasnije izvinila, dok je svoj ispad okarakterisala kao "luckast"

  • 0

Naime, Natali je bila deo orkestra koji je pratio nastup njene braće Ričarda i Adama. Pred kraj pesme ona je istrčala ispred žirija i iz čista mira gađala Sajmona jajima. Kauel je nakon toga skinuo jaknu i nastavio da vodi emisiju sa žumancem na košulji, uz izvinjavanje publici koja je rijaliti pratila uživo.

Incident se dogodio usred nastupa Ričarda i Adama, koji su se poneli veoma profesionalno, te na ovaj ispad svoje sestre nisu reagovali, niti su prekinuli pesmu, za šta su dobili i sve pohvale žirija.

Iako je doživeo neprijatno iznenađenje, Sajmon se nije značajno potresao, već je počeo da se izvinjava svima koji su uživo gledali ovaj neočekivani ispad muzičarke. Štaviše, u prvi mah je pomislio da je u pitanju deo tačke i da ga Natali gađa sendvičima.

Na sve to, Holtova se izvinila takmičarima, dok je svoj bunt prema glavnom članu žirija "Talenta" okarakterisala kao luckast.

- Želim da se izvinim Ričardu i Adamu jer sam zasenila njihovu izvedbu. Nikada nisam uradila nešto slično i, iz ove prespektive, shvatam da je to bilo lucksto od mene - izjavila je britanska sviračica.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(J. J./Dailymail.co.uk.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA