PINK OBORIO REKORD: Farma ubila sve ostale!

TV Pink u nedelju imao udeo u gledanosti veći od 30%, što je skoro duplo više od RTS-a (17,8%) i više nego trostruko bolje od TV Prva (9,8%)

  • 11

Televizija Pink postavila je novi rekord kada je reč o TV gledanosti u 2013. godini i jučerašnji dan završila je sa rejtingom koji je bio dva-tri puta veći od konkurencije. Kada je ukupna gledanost u pitanju, Pink je bio ubedljivo prvi sa šerom od 30,1%, a prema rezultatima istraživanja agencije AGB Nilsen.

Daleko iza Pinka, na drugom mestu se nalazi RTS1 sa skoro duplo manjim rejtingom (17,8%), dok je na trećem mestu Prva srpska televizija, sa više nego trostruko manjom gledanošću od ružičastih (9,8%). TV B92 imala je rejting 8,2%, TV Hepi 3,6%, RTS2 je imao 2,7%, a Pinkov drugi program 1,8% gledanosti u nedelju.

Najveću gledanost svakako je imala "Farma", koja je trajala od 21 sat do posle ponoći, a "epicentar ružičastog zemljotresa" bio je u trenutku kada su se pevačice Goca Božinovska i Vesna Rivas (koje su dan ranije izbačene s "Farme" zbog tuče i nasilja) voljom gledalaca vratile na rijaliti imanje u Lisovićima. Ubedljivo najgledanija emisija svih televizija bila je „Farma izbacivanje" sa 2.300.000 gledalaca i udelom od čak 51%.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA