Kim Kardašijan će se slikati za Plejboj odmah nakon porođaja!

Mediji veruju da je jedini koji bi mogao da spreči Kardašijanovu da osvane na naslovnici "Plejboja" njen budući suprug i otac njenog deteta Kanje Vest, koji se u poslednje vreme premišlja oko braka sa Kim zbog njenog rijalitija i lošeg imidža koji je prati

  • 3

ŠTA ĆE REĆI KANJE? Najpoznatija rijaliti zvezda Kim Kardašijan dobila je ponudu od "Plejboja" da uradi serijal provokativnih fotografija odmah nakon porođaja, jer kako veruju iz uredništva magazina, to bi se odlično prodavalo.

Starleta treba da se porodi u julu, te je "Plejboj" počeo na vreme pregovore o slikanju gole Kim, koja još nije sigurna da li će pristati na taj smeo poduhvat, budući da joj se nije dopalo kada se na insistiranje svoje majke slikala prvi put za ovaj muški magazin, 2007. godine.

Mediji veruju da je jedini koji bi mogao da spreči Kardašijanovu da osvane na naslovnici "Plejboja"  njen budući suprug i otac njenog deteta Kanje Vest, koji se u poslednje vreme premišlja oko braka sa Kim zbog njenog rijalitija i lošeg imidža koji je prati.

Pogledajte kako se starleta nije baš najbolje snašla pred objektivom "Plejboja" 2007. godine:

(J. J./Super žena)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA