JK: Posle mog koncerta trava više neće rasti!

"Od političara u publici bih volela da vidim i Čedu, i Vučića, i Dačića, i Đilasa, i Čanka, i Pajtića... Eh, kad bi se svi njihovi kvaliteti sabrali u jednom čoveku, Srbija bi dobila lidera za budućnost", rekla je pevačica pred svoj koncert 15. juna na Ušću

  • 24

Jelena Karleuša održaće za tri dana koncert na Ušću kojim će obeležiti osamnaest godina na estradnoj sceni. Pevačica je u intervjuu za "Kurir" rekla da smatra da će njen nastup biti veliki spektakl.

- Svi znaju kakve koncerte priređujem publici i koliko se trudim da se granice svaki put pomere. Ovaj put sam se s ekipom koju čini više od 100 ljudi pripremala šest meseci. Uložila sam krv, suze i znoj, ogromna materijalna sredstva i napor da bih mom gradu, ali i čitavom Balkanu pružila spektakl koji će ostati upamćen - rekla je Karleuša, i nastavila:

- Počevši od muzike za koncert na kojoj su radili naši najbolji producenti i muzičari do filmova za LED ekrane, koji će publiku ostaviti bez daha, 40 igrača, koreografija, specijalnih kostima, specijalnih efekata... Bina će biti stvarno nešto što se viđa samo u najboljoj svetskoj produkciji i nešto totalno neisplativo kod nas, ali ne žalim. Inače, koncert na Ušću će trajati skoro tri sata, a bend, igrači i ja predstavićemo 35 pesama koje su obeležile moju karijeru - dodala je Jelena.

Pevačica je istakla da se ne plaši kiše i da će u svakom slučaju održati koncert.

- Kakav je jun, ne brine me kiša uopšte, sad se tornado neki upleo u priču. Da ne proradi i neki vulkan taj dan?! Održaću koncert bez obzira na sve, ali se iskreno nadam da će biti lepo vreme zbog mnogobrojne publike. A vi očekujte zemljotres 15. juna - istakla je ona.

Jelena je nedavno podigla prašinu izjavom da u skupštinskim klupama sede retardi. Ona je takođe odgovorila na pitanje da li očekuje političare na njenom koncertu.

- Mislim da su se vaši čitaoci većinom složili sa mnom da u poslaničkim klupama sede raznorazni. Neki kvalitetni, neki ne. Ali ako narod nema problem s tim ko sve njače u onim klupama, i još im daje platu, zašto bih se ja nervirala! U Srbiji je sve onako kako narod želi, zar ne? - rekla je pevačica, i dodala:

- Narod voli da gleda venčavanje žirafa, narod voli da ga pljačkaju, lažu, uvlače u propast. Da nije tako, valjda bi ih govnjivom motkom oterali! Od političara, u publici bih volela da vidim i Čedu i Vučića, i Dačića i Đilasa, i Čanka i Pajtića... Eh, kad bi se svi njihovi kvaliteti sabrali u jednom čoveku, Srbija bi dobila lidera za budućnost - tvrdi Jelena.

Na pitanje šta će se desiti posle njenog koncerta 15. juna, Karleuša je kratko odgovorila:

- Posle mog koncerta na Ušću trava više neće rasti - rekla je pevačica.

(Telegraf.rs/izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    12. jun 2013 | 11:24

    Nece biti trava... ti ces da je popasesh celu :D

  • goca

    12. jun 2013 | 13:01

    Pokosices travu za Cecin koncert :)

  • Mila

    12. jun 2013 | 11:56

    Avioni, kamioni itd. Samo jos da prodas vise od 500 karata bilo bi super. Pukla si Jeco :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA