Filip Panajotović direktno nominovan po kazni! (VIDEO)

Zadruga je manekenka kaznila zbog kršenja pravila prenošenja informacija iz spoljnog sveta time što će se u nedelju, u areni direktno boriti za opstanak

  • 7

Maneken Filip Panajotović kažnjen je od strane zadruge direktnom nominacijom, jer je otkrivao vesti iz spoljnog sveta. Naime, na "Farmu" je tokom noći stiglo pismo zadruge koje je pročitao Era, a u kojem se navodi da zadruga nekoliko dana posmatra manekena i da, pored njegovog nerazgovetnog i tihog govora, sve čuje. Svi koji krše pravila dosad su kažnjeni, pa je takva odluka doneta i ovaj put. Filip će se direktno boriti u nedelju u areni za opstanak na imanju.

- Već danima posmatramo jednog od vas koji prenosi informacije iz spoljnog sveta, misleći da ne vidimo i ne čujemo. Mnogo puta smo vam rekli, sve vidimo i čujemo, samo je pitanje naše odluke da li ćemo reagovati. Filip Panajotović je pravilo zabrane prenošenja informacija iz spoljnog sveta kršio iz dana u dan i zato smo doneli odluku da ga kaznimo. Filipe, kažnjen si direktnom nominacijom - stoji u saopštenju koje je Era jedva pročitao.

Ovo nije prvi put da je Filip direktno nominovan. Nedavno je nominovan sa Stanijom jer su zajedno provodili vreme u kupatilu, iako je to zabranjeno. Takođe, ove nedelje za sluge su izabrani Milan Tarot i Saška Karan.

Pogledajte kako zadruga kažnjava Filipa:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misurata

    12. jun 2013 | 15:48

    Molim Vas, objasnite čime pišete pisma farmerima radi toga što i deca od 5 ili 6 godina bolje čitaju od njih,drago mo je da ste gospodina Panajotovića nominovali i biolo bi u redu da gospodin bude izbačen jer odavno nisam čuo i video neintelegentnijeg mladog čoveka koji je pun prazne priče pozdrav

  • lipa

    12. jun 2013 | 15:21

    Srbijo ne gledaj Farmu, otivi cemo u tri lepe

  • Ralexic

    12. jun 2013 | 16:51

    Da ste nekog farmera izbacili zbog nepostovanja pravila,ostali bi vodili racuna.Ovo sa Filipon je smejurija,narod ga izbaci a neko ga vrati.Vratili ste Vesnu i Gocu a Zoricu ne.Zato ste za sad najgora farma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA