MAJKA ANDREJA PEJIĆA: Krila sam da se šminka i igra Barbikama!

Jadranka Savić navodi da je Andrej odmalena bio drugačiji, šminkao se, oblačio kao žensko i tražio da se igra Barbikama. Jedna novogodišnja noć promenila mu je život, kada ga je otkrio agent modne agencije

  • 11

Majka najpoznatijeg androginog manekena na svetu Andreja Pejića, Jadranka Savić otkrila je u intervjuu za aprilsko izdanje australijskog "Women's Weekly" da život njenog sina nije bio nimalo lak. U Australiju su izbegli kada je njemu bilo osam godina, tokom detinjstva oblačio je žensku garderobu, šminkao se i igrao s Barbikama, a ostvarenje sna počelo je kada ga je tokom jedne noći, dok je radio kao kasir, otkrio predstavnik modne agencije.

Jadranka navodi da su zbog rata u Bosni porodično izbegli u Australiju kada je Andrej imao osam godina i nije znao ni reč engleskog jezika. Odmalena se oblačio u žensku garderobu, bio je drugačiji, šminkao se i puštao svoju dugu kosu.

- Naravno da sam primetila da se razlikuje od druge dece. Razmišljala sam o tome kakav će život imati, da li će ga svet prihvatiti. Želeo je da se igra sa Babikama. Krila sam to od ljudi, ali nisam mogla da mu uskraćujem sreću. On je moj sin, znala sam šta ga čini srećnim, pa sam mu krišom davala Barbike kada bi hteo da se igra i govorila mu da mi ih vrati kada završi - navodi Jadranka u intervjuu, i napominje da je Andrej bio odličan đak i veoma popularan zbog svog svog čudnog stila oblačenja.

Prijatelji su mu govorili da je prirodno lep i stvoren za modela, a njegov san je počeo da se ostvaruje kada ga je jedne večeri, tokom koje je radio kao kasir i ostao duže na poslu, otkrio agent modne agencije. To je bila novogodišnja noć i njegov život se tog momenta promenio zauvek. Podsetimo, lepi maneken je nedavno bio u Beogradu i tom prilikom oduševio sve one koji su imali priliku da porzagovaraju i slikaju se sa njim, pogotovu Jelenu Karleušu, sa kojom je snimio editorijal fotografija.

(A. Č. / The Australian Women's Weekly)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BEBA

    12. jun 2013 | 13:18

    Bolestan decko, a i keva mu nije nista bolja.

  • Marina Marković

    12. jun 2013 | 13:34

    Ja ovde ne vidim modu,i te modne revije i uopste modeling treba zakonom zabraniti,jer niko normalan to ne bi nosio sto oni naprave,a i prave za anoreksicare..Ako mi neko kaze da je moda umetnost,onda se idite i lecite..

  • Vasa Velicanstveni

    12. jun 2013 | 13:31

    Zaista dirljiva prica. A li mene zanima da li je on/ona topdzija ili vurundzija?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA