Kanje Vest prevario trudnu Kim Kardašijan! (FOTO)

- Počeli smo da flertujemo i sledeća stvar koje se sećam je da smo oboje bili goli i imali seks - rekla je mlada manekenka Lejla Gobadi, koja neodoljivo podseća na trudnu Kanjeovu verenicu

  • 8

Kanadska manekenka Lejla Gobadi (24) otkrila je javnosti da je reper Kanje Vest prevario trudnu verenicu Kim Kardašijan (32) nakon što su su se upoznali u njegovoj emisiji! Naime, manekenka navodi da se upoznala sa Kanjeom u junu 2012. godine. Poznati reper tada je rekao manekenki da je njegov odnos sa Kim "samo predstava za javnost i ništa ozbiljno".

Lejla je rekla da je odlučila da otkrije ovu istinu s obzirom na to da je Kim trudna i da bi ona volela da zna da je na njenom mestu.

- Ovo će uništiti porodicu Kardašijan. Ovo je loše i neprijatno - izjavila je manekenka.

Lejla navodi da je reper "bacio oko na nju" dok je provokativno igrala u gužvi u Atlantik Sitiju u julu prošle godine. Od tada su se redovno viđali, a na jednom koncertu na kojem je bila i Kim, Kanje je navodno rekao ljudima iz obezbeđenja da nađu Lejlu i pozovu je u njegovu sobu nakon koncerta. Ipak, Lejla je odbila, pod izgovorom da su "previše požurili".

Nakon toga, Kanje je Lejli i njenim prijateljima dao karte za sutrašnji koncert i pozivnice za bekstejdž. Posle ćaskanja, Lejla se jedino seća da su ostali goli i imali seks.

- Počeli smo da flertujemo i sledeća stvar koje se sećam je da smo oboje bili goli i imali seks - rekla je mlada manekenka, koja neodoljivo podseća na trudnu Kanjeovu verenicu. Ona čak navodi i da ju je Kanje prošle nedelje pozvao da se nađu, ali da je ona rekla da ne želi tako nešto da radi trudnoj starleti.

Iz tima Kim Kardašijan oštro negiraju ove navode, dok Kanje Vest još nije izdao sapštenje. Podsetimo, mladi par na leto očekuje devojčicu.

(A. Č. / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mimmiminde

    12. jun 2013 | 17:59

    E bolje zadrzi za sebe take maloumne i prostacke komentare!!!!!!

  • Teodora

    12. jun 2013 | 16:36

    Uopšte ne liči na Kim.Kim je sto puta lepša od njee

  • to sam ja

    12. jun 2013 | 20:26

    A gle molim te na sta on lici niko nije ni znao za njega dok s njom nije viđen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA