VELIKA ŽURKA: Najbolji svetski di-džejevi na Ultra Music festivalu u Hrvatskoj

Splitski stadion "Poljud" i "Amfora Grand Beach Resort" na Hvaru ugostiće 12, 13. i 14. jula 37 vodećih svetskih di-džejeva, među kojima su Afrodžek, Armin Van Buren, Karl Koks, Avići i ostali

  • 0

Počinje sezona muzičkih festivala, a Hrvatska ovog leta ima priliku da bude domaćin jednog od najboljih u svetu u sferi elektronske muzike, Ultra Music Festivala.

Splitski stadion Poljud i "Amfora Grand Beach Resort" na Hvaru ugostiće 12, 13. i 14. jula 37 vodećih svetskih di-džejeva.

Prema procenama organizatora, prvo izdanje festivala posetiće 60.000 ljubitelja elektronske muzike iz celog sveta, a Split će se zahvaljujući ovom događaju upisati na kartu vodećih svetskih destinacija u industriji zabave i postati.

Prva dva dana festivala Ultra Europe održaće se u Splitu, a nastupiće Arti, Sander Van Dorn, "Krewella", "Swanky Tunes", "Riot Gear", Gaj Gerber, Džejmi Džouns i Lućiano i mnogi drugi.

Treći dan festivala seli se na ostvrvo Hvar, na plažu ispred hotela Amfora, a ekskluzivnu žurku će predvoditi švedski elektro duo "Dada Life" zajedno sa Erickom.

Nastup najpopularnijih imena elektronske muzike današnjice na Jadransku obalu će privući izuzetno veliki broj posetilaca iz celog sveta. Organizatori su odabrali Hrvatsku kao zemlju u kojoj će se evropski "Ultra Festival" održavati i narednih 5 godina, što predstavlja jednu od najznačajnijih investicija u Hrvatskoj u turizmu i pratećoj industriji zabave.

Ultra Music Festival se prvi put održao u Majamiju, SAD, 1999. godine, a ove godine proslavlja svoj petnaesti rođendan.

Organizovan je prenos festivala uživo preko Jutjub UMF TV kanala, a 25 sati programa prenosiće više od 20 kamera. Ultra Music Festival u Majamiju postavio je rekord sa više od deset miliona jedinstvenih gledalaca prenosa uživo.

Više informacija o kartama i njihovoj kupovini mogu se pronaći na sajtu Ultraeurope.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA