SEKS, DROGA I TUČA: Zbog ovoga Britanci idu na festivale! (VIDEO)

U anketi sajta MSN većina Engleza je navela da na muzičke festivale ide zbog neobaveznog seksa i eksperimentisanja sa narkoticima

  • 1

Budući da su Britanci već godinama najbrojniji strani gosti ne samo na "Egzitu", već i na većini evropskih festivala, zanimljivo je pogledati zbog čega oni idu na muzičke manifestacije, a anketa sajta MSN je pokazala da ih muzika najmanje zanima - glavni motivi su seks, po mogućstvu sa potpunim strancima, i eksperimentisanje sa drogama!

Skoro polovina od nekoliko hiljada ljudi koji su učestvovali u anketi je rekla da im van festivala ne bi palo na pamet da rade neke stvari, pa je tako 25 odsto anketiranih izjavilo da ih najviše privlači mogućnost seksa za jednu ili više noći, nije ni bitno, važno je da se radi o strancima! Konzumiranje različitih vrsta narkotika je motiv za 21 odsto Britanaca a čak 13 odsto je objasnilo da na festivale ide zbog tuče! Tek na četvrtom mestu, sa 10 odsto glasova je opijanje do nesvesti.

Ukupno, samo 45 odsto anketiranih je kao jedini razlog za odlazak na festivale navelo... muziku.

A ovako to izgleda u praksi:

(Telegraf.rs/MSN)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duda

    13. jun 2013 | 18:26

    Pa naravno, zato Exit i postoji. Seks i droga. Posetioci prezadovoljni, doći će i drugi put, a preporučiće i drugarima koji nisu bili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA