Na koncertu Whitesnake očekuje se 15.000 ljudi (MAPA) (VIDEO)

Legendarni rokeri predvođeni Dejvidom Koverdejlom nastupiće oko 21.30 na Donjem gradu Kalemegdana. Kao predgrupa sviraće bend "Kraljevski apartman", a prema proceni meteorologa publiku očekuje rok spektakl pod vedrim nebom

  • 0

Legendarni rok sastav "Whitesnake" sutra će nastupiti na Donjem gradu Kalemegdana. Prema rečima organizatora, za ovaj muzički spektakl je prodato više od 10.000 ulaznica, a očekuje se da će na koncertu prisustvovati oko 15.000 ljudi.

Pripreme za sutrašnji koncert grupe "Whitesnake" na Donjem gradu Kalemegdana ušle su u završnu fazu, a prema proceni meteorologa publiku očekuje rok spektakl pod vedrim nebom. Kapije se otvaraju od 19 časova, grupa "Kraljevski apartman" na binu izlazi oko 20 časova, dok Dejvid Koverdejl i "Whitesnake" planiraju da koncert počnu oko 21:30. Beogradska publika će tako moći ponovo da čuje hitove kao što su "Here I Go Again", "Is This Love" , "Fool For Your Loving", "Still of the Night" i ostale.

Ulaznice se prodaju na blagajnama Eventima po cenama od 1.990 za Parter, 2990 za Fan Pit i 3.500 dinara za VIP tribinu.

Poslušajte kako uživo zvuči "Is This Love":

Zbog mnogobrojne publike koja dolazi iz celog regiona, ostavljen je dodatni kontigent ulaznica na svim većim prodajnim mestima ("Bilet centar", "Dom omladine", SC "Ušće", "Arena" Beograd...) koje će raditi do 20 časova tokom celog dana. Publika se moli da dođe ranije na ulaze preko puta Kule Nebojša (videti na mapi), a koncertnoj lokaciji biće moguće prići samo sa ulaznicom za koncert, jer će na obe strane u Bulevaru vojvode Bojovića biti postavljene kontrole ulaznica. Ispred mesta za kontrolu ulaznica, na obe strane bulevara nalaziće se dve blagajne (videti na mapi), i prema zoološkom vrtu i u pravcu prema Brankovom mostu, gde će publika moći od 18  do 22 časa da nabavi svoje ulaznice.

Radi bezbednosti posetilaca, do koncertne lokacije nije moguće doći sa Gornjeg grada tvrđave, već isključivo pešice kroz Bulevar vojvode Bojovića, koji će u petak od 18 časova do jedan iza ponoći biti zatvoren za saobraćaj od raskrsnice sa Tadeuša Košćuška do ulaska na parking kod Beton hale. Publika pored pomenutog, može da se uputi i na obližnji parking kod SC „Milan Gale Muškatirović" ili da se na koncert uputi obližnjim linijama javnog prevoza. U koncertni prostor nije dozvoljeno unositi hranu i piće, opasne predmete, kao i profesionalnu opremu za fotografisanje i snimanje (aparati sa izmenjivim objektivom i TV kamere).

Poslušajte numeru "Fool For Your Loving":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA