NA MAMU: Karleuša kao radio-voditeljka! (VIDEO)

"Kada Ceca bude otpevala jednu moju pesmu na svom koncertu, tada ću i ja njenu, i to za džabe!", rekla je pevačica na pitanje slušaoca za koliko para bi na Ušću otpevala pesmu njene najveće rivalke

  • 10

Popularna pevačica Jelena Karleuša ugledala se na svoju majku Divnu, nekadašnju voditeljku "Posela 202", te se oprobala u toj ulozi na radio-stanici "Pingvin", i tom prilikom čitala vesti, vremensku prognozu, ali i odgovarala na škakljiva pitanja slušalaca koji su se uključivali direktno u program.

Pevačica je svoje voditeljsko umeće, ali i britak jezik pokazala u specijalnoj emisiji "Jutro bez cenzure" na jednoj od najslušanijih radio-stanica u Beogradu, dok su telefonske linije gorele od poziva fanova koji su želeli da svoju miljenicu pitaju nešto provokativno, a ona im je u svom maniru odgovarala.

Najaktuelnija tema bio je svakako njen koncert na Ušću, na kome će, kako kaže, pevati gola!

Svojim fanovima otkrila je da je bezbroj puta bila švorc i da bi se snašla da živi i sa sto evra mesečno. Takođe, pevačica je priznala i da bi se slikala za bilo koje novine bez cenzure, jer, kako kaže, ne plaši se da bude gola jer nije malograđanka.

Nezaobilazna tema bila je i Svetlana Ražnatović, a na pitanje za koliko para bi na koncertu pevala Cecinu pesmu, JK odgovara:

- Kada Ceca bude otpevala jednu moju pesmu na svom koncertu, tada ću i ja njenu, i to za džabe! - prokomentarisala je Karleuša, i dodala da bi joj bilo dosadno da nema Ražnatovićeve jer, kako ističe, ne bi imala od koga da bude bolja.

Pogledajte kako JK čita vremensku prognozu:

(J.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    13. jun 2013 | 19:35

    Nezanimljiva skroz.

  • Franz

    13. jun 2013 | 23:24

    Jelena izgledaš fantastično oduvek,ali u poslednje vreme blistaš,lepotice! Lepo je,ali retkost videti lepu,nasmijanu, inteligentnu,opuštenu osobu,a takve kao ti sa lepotom duše,intelekta i tela su prava inspiracija! Volim te tvoje karakteristike,a sebi želim takvu devojku da mi bude žena! Duško Tošić je sretan čovek!

  • ballio

    13. jun 2013 | 18:54

    zgodna prezgodna.a iznenađenje je super sexy radijski glas..povukla na Divnu! odlično!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA