Rada i Brena promovišu "Ostrvo"

Pored pevačica, novu seriju Pink televizije promovisaće još 100 VIP ličnosti Srbije

  • 0

Osveženje u ostatku sezone na TV Pink biće najskuplja Grčka serija ikad snimljena, i ujedno trenutno najtraženija igrana serija na svetu, "Ostrvo". Reč je o visokokvalitetnom ostvarenju koje će privući široki auditorijum odličnom slikom i sjajnom pričom, koja je autorku romana po kojem je serija nastala ovenčala najvećom književnom nagradom u Velikoj Britaniji.

Među promoterima koje je TV Pink angažovala nalaze se pop i folk zvezde Srbije, kao i TV lica ove medijske kuće. Među njima se nalaze Lepa Brena, Vesna Zmijanac, Ognjen Amidžić, Nina Radulović, Đogani, Saša Kovačević, Saša Matić, Milan Stanković, Rada Manojlović, Milena Ćeranić, Nemanja Stevanović, Jelena Bačić Alimpić i mnogi drugi...

Priča prati tri generacije porodice Petrakis koje su prolazile kroz različita životna iskušenja nekoliko desetina godina.

Serija "Ostrvo"  je priča o ljubavi i bolu, razdvojenosti i strahu. Reč je o drami koja se temelji na istinitim događajima na ostrvu Spinalonga, na Kritu.

 

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA