Dado u depresiji zbog razvoda, opija se po klubovima!

Polumentini prijatelji kažu da on nikako ne može da preboli prekid braka sa Selmom Mekić, zbog čega često plače i utehu traži u alkoholu

  • 14

Popularni pevač Dado Polumenta, nakon samo šest meseci braka sa veroučiteljicom Selmom Mekić, odlučio se da raskine bračnu zajednicu, jer, kako kaže, nije mogao da izdrži pritisak i tenziju koju mu je stvarala bračna saputnica. Ipak, da pevač teško podnosi posledice svoje odluke, dokazuje i sve češće opijanje po beogradskim klubovima a njegovi prijatelji kažu da je pao u depresiju.

Dadov brak sa Selmom bio je iznenađenje za sve, jer se malo znalo da su uopšte i bili u vezi. Dok su mnogi spekulisali da je brak marketinški trik, istina je da se pevač istinski zaljubio i da je sa Mekićevom planirao i decu, kao i dugoročan brak.

Po rečima njegovih prijatelja, Polumenti mnogo nedostaje Selma i mnogo mu je teško zbog razvoda, međutim, on kaže da više nije mogao da trpi svađe i stalna pitanja tipa "Gde si?" i "Gde putuješ?". Mada je mislio da će ona shvatiti da je takva priroda njegovog posla, to se nije dogodilo i zbog toga je odlučio da se razvede od Mekićeve iako je u nju bio zaljubljen i želeo decu sa njom.

U međuvremenu, Dado je pao u depresiju, a mnogi njemu bliski prijatelji svedoče kako često plače i utehu traži u alkoholu. Čak je i nekoliko puta poželeo da pozove Selmu, ali je svestan da to ne bi ništa promenilo.

(J. J./Expressmag.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sulejman Velicanstveno no.1

    14. jun 2013 | 19:26

    Ne serite da je ruzna,samo vam je krvo sto je zena pokrivena i u veri...

  • Duda

    14. jun 2013 | 19:05

    Nije ružna. Ali su preterali sa izveštavanjem o njihovim životima. Nisu toliko bitni.

  • cica

    14. jun 2013 | 16:05

    Jao majko moja sto je ruzna.pa ja bi se uplasio kad bi je video!nezna sta je ruznije dal njen izgled ili ime!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA