Princ Vilijam je Indijac?

Ova informacija znači da će suprug Kejt Midlton jednog dana postati prvi britanski kralj indijskog porekla, što bi moglo da poveća popularnost britanskog monarha u toj zemlji

  • 3

Princ Vilijam je otkrio da ima indijsko poreklo, piše list "Tajms", navodeći da su koreni drugog po redu pretendenta na britanski tron ustanovljeni na osnovu analize njegove pljuvačke. Naime, istraživači sa Univerziteta u Edinburgu tvrde da je DNK unuka kraljice Elizabete II povezan sa DNK žene koja je bila polu-Indijka.

Prethodno je utvrđeno da je Eliza Kevark, navrbaba Vilijamove majke Dajane Spenser, bila Jermenka, ali su najnovije analize DNK pokazale da je imala i indijske krvi. Genetičar Džim Vilson sa pomenutog škotskog univerziteta izjavio je za "Tajms" da su indijski koreni princa Vilijama apsolutno "neosporni".

To znači da će suprug Kejt Midlton jednog dana postati prvi britanski kralj indijskog porekla, što bi moglo da poveća popularnost britanskog monarha u toj zemlji. Podsetimo, princ Vilijam čeka svoje prvo dete sa princezom Kejt Midlton. 

(A. Č. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • crnogorac

    15. jun 2013 | 20:50

    i mi radili i dobili rezultat da smo porijeklom Rimljani-Dukljani nikakve veze sa vama Srbima

  • Beast from the East

    14. jun 2013 | 21:23

    Ma nema gde britanci nisu bili i sa kim se nisu mesali. Na kraju krajeva, koji narod za sebe moze da kaze da su 100% cistokrvni.

  • Mi

    15. jun 2013 | 04:40

    Srbi :):):):)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA