ULIČNA SVAĐA: Priveden Ivan Gavrilović

- Dok sam čekao oca, video sam jednu lepu zgradu koja je na sebi imala čudne znakove, a koji su podsećali na sektaške. Ja sam prišao toj zgradi, gde je bio jedan čovek koji se odmah brecnuo na mene i počeo da me psuje - kaže pevač

  • 2

Ivan Gavrilović se juče, dok je čekao svog oca ispred jedne beogradske klinike, posvađao sa muškarcem koji je zatim pozvao policiju, a nakon što je dao iskaz, pevač je pušten iz policijske stanice.

- Išao sam sa tatom da uzme slušni aparat i dok sam ga čekao ispred klinike video sam jednu lepu zgradu koja je na sebi imala čudne znakove, a koji su podsećali na sektaške. Ja sam prišao toj zgradi, gde je bio jedan čovek koji se odmah brecnuo na mene. Ja sam ga upitao da li je to tu neka sekta, a on je počeo da me vređa najgorim mogućim psovkama. On je vozio "audi" i kada je video da ja vozim "ford ka" rekao mi je kako sam ja niko i da nemam para za bolji automobil. Ja sam zatim otišao po tatu i kada sam se vratio, policija, koju je on u međuvremenu pozvao, me je čekala - ispričao je Gavrilović i dodao:

- Policajci su me ispitali na licu mesta i rekli da obojica odemo u policijsku stanicu na Vračaru. Ja sam rado dao taj iskaz, jer niko nema pravo da te vređa na ulici. Pustili su me čim sam dao svoju izjavu, a kasnije sam saznao da je taj čovek vozač neke ambasadorke.

(Telegraf.rs/izvor: "Alo")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anti antifa

    15. jun 2013 | 13:46

    ahahahahhhhaaahaaaaa

  • Neverovatno

    15. jun 2013 | 22:49

    ....Tata mi je rekao: To je neki Babarogac sigurno...i ja sam onda tati ubacio baterije u slusni aparat...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA