NAJEŽILA SE: Soraja pokazala bradavice! (FOTO)

Starleta je na svom Fejsbuk profilu postavila fotografiju koju je sama snimila i na kojoj se kroz tanušnu bluzu jasno vide njene bujne grudi

  • 4

Budući da je najavila da će se primiriti i da više neće da objavljuje golišave fotke jer se sprema za ozbiljnu karijeru pevačice, Soraja je ipak morala da nam pokaže svoje čari, a ovoga puta nam je pokazala svoje bradavice koje se jasno vide kroz tanku bluzu!

Vučelićeva zna kako da privuče pažnju, pa na svom Fejsbuk profilu kači provokativne slike iz domaće radinosti, a briljirala je i na finalnoj večeri "Velikog Brata" kada je kroz usku crnu haljinu provirila desna bradavica.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    15. jun 2013 | 18:13

    Šta drugo da pokaže ? Pamet ? Student, a nezna da je Crnjanski napisao "Seobe" i šta takvoj devojci preostaje nego da pokazuje gole sise, guzicu, a ostalo po potrebi. Sve je to dobro unovčila pošto vozi najnoviji "Mercedes" C klase. Stanija je diplomirala na ekonomskom, a nema pojma da je rublja Ruska moneta, zato fenomenalno zna animirati goste kockarnica, noćnih klubova, a za nedaj bože diploma služi zarad boljeg proseka. Lično ih ne osuđujem, svako sebi krči put kroz život, ali mi smeta što su Stanija i Soraja postale pravilo. Nitko ne pronalazi mane načinu njihovog života, već se to prećutkuje, a gola guzica krasi neki od časopisa.

  • popers

    15. jun 2013 | 22:09

    oprosti molim te,rece "svoje" grudi?? pa to nisu njene.:))

  • marko

    16. jun 2013 | 17:08

    e cudo je napravila,a njoj je onu stvar vidjelo pola Bara a ne bradavicu :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA