VATRENA MILICA PAVLOVIĆ: Pevačica predstavila pesmu "Seksi sinjorita" (VIDEO)

Atraktivna zvezda "Granda" premijerno je izvela svoj novi singl za koji smatra da će ponoviti uspeh ostalih njenih pesama

  • 10

Mlada pevačica Milica Pavlović premijerno je u emisiji "Zvezde Granda" predstavila svoju novu pesmu pod nazivom "Seksi sinjorita".Zanosna Leskovčanka je provokativnim plesom pokazala zašto je mnogi smatraju za jednu od najatraktivnijih estradnih zvezda, a društvo na sceni pravile su joj plesačice.

U svojoj izjavi Pavlovićeva je istakla da se nada da će i ova numera ponoviti uspeh prethodnih singlova.

Pogledajte kako je Milica Pavlović predstavila svoju novu pesmu "Seksi sinjorita"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cika Mladjo

    16. jun 2013 | 11:16

    Tuzna je ova nasa Srbija dok su ovo uzori deci i tinejdzerima, tuzno, da tuznije biti nemoze...! Pogledajte samo pocetak svakog snimka, nije bitno lice estradne umetnice, vec svaki snimak pocinje "od dole", nozice pa strukic ili guza, pa tek onda ako ima dalje, zar ovo ne govori sve? Kresni se s nekim " bitnim" i trajaces neko vreme... E Srbijo,Srbijo, pokupila si sa Zapada sve sto valja, iznikli socijalisticki (citaj jun(l)ski !) bogatasi pa nas vode do estradne slobode!

  • B.

    16. jun 2013 | 03:53

    Boli je uvce,privlaci paznju dusebriznika sto se misle da li je pevacica ili igracica :) A njoj parice suskaju...zna macka znanje..:)

  • Mladen

    16. jun 2013 | 01:52

    Ukusi su različiti i to je ok, ali da se ona rodila u Americi, sada bi već bila svetska zvezda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA