POTPUNI FIJASKO: Rozga bez mikrofona ne otvara usta na plejbek! (VIDEO)

Na "CMC festivalu" Rozga je priuštila prisutnima pravo zadovoljstvo, nekoliko puta raširivši noge i praveći piruete u vazduhu, dok su je plesači provokativno pipali

  • 12

Hrvatska pevačica imala je veoma čudan nastup na "CMC festivalu" u Vodicama na koji je izašla bez mikrofona ili bubice, a na plejbek uopšte nije otvarala usta! Naime, Rozga je "prelazila iz ruke u ruku" plesača i pesma je u pozadini išla, a pevačica se čak nije ni pretvarala da peva. Ovaj njen postupak zasmejao je javnost Hrvatske i Srbije, a mnogi na društvenim mrežama komentarišu da pevačici kao što je Jelena uopšte nije trebao ovakav nastup.

Rozga je nekoliko puta priuštila prisutnima provokativan prizor, raširivši noge, a crvena suknjica stalno se pomerala. Nekoliko puta umalo je ispala plesačima iz ruku, jer su je stalno podizali i okretali, dok je ona pravila piruete. Ipak, lepa plavuša je osvojila nagradu za najtraženiju pevačicu godine.

Pogledajte Jelenin nastup i procenite da li joj je ovako nešto trebalo?

(A. Č. / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Telegraf

    17. jun 2013 | 12:14

    Htela je da bude drugacija, ocigledno. Po mom misljenju, kada pevaju na plejbek, ne znam zasto otvaraju usta...nema potrebe.

  • ranko

    17. jun 2013 | 14:39

    Bas je odlican nastup,ne znam kako neko moze da se smeje ovome!? :)

  • smallBigy

    17. jun 2013 | 19:43

    a šta je tu konkretno FIJASKO,moliću lepo?!?ona zna da ljudi znaju da je to nastup na plejbek i nema potrebu da otvara usta.sviđa mi se taj njen potez i odluka da odradi iskreno.a i lepa je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA