Šako Polumenta nastupio u Teatru, narodnjake zapevala i Romana

Breninim hitom ''Ej, Šeki Šeki'' Romana je pokazala kakvu atmosferu zna da napravi pevajući pesme koje inače nisu deo njenog repertoara

  • 0

U beogradskom klubu Teatro večeras je održan i više nego uspešan nastup pevača Šake Polumente.

U prepun klub Šako je u društvu Dade Polumente stigao oko 01.00h, i odmah izašao na binu. Da je publika bila i više nego željna njegove muzike pokazalo se odmah nakon nekoliko minuta, kada je klub bukvalno ’’goreo’’ od pesme! Za separeima tik do bine, vino, što crno, što belo, ispijali su Milan Mitrović, Vlada Stanojević i Dado Polumenta.

U separeima preko puta bile su smeštene ženske snage predvođene pevačicama Jelenom Vučkovič i Dunjom Ilić, koje su ’’od reči do reči’’ znale svaki Šakin hit. Negde oko 02.00h Šaku je na sceni nakratko odmenio Dado, koji je iskoristio priliku da pored starih otpeva i koju pesmu sa novog albuma, kojeg je promovisao u sredu uveče u klubu ’’Magacin’’. Šako i Dado su nastavili da pevaju, ali publici to nije bilo dovoljno.

Negde oko 04.00h mikrofona su se latili i Milan Mitrović i Jelena Vučković, pevajući po želji publike. Baš kad su gosti pomislili da je ipak vreme za fajront, u Teatru se pojavila i Romana, koja se odmah popela na binu, i zapevala Brenin hit ’’Ej Šeki, Šeki’’. Šekija su glumili i Šako i Dado, a Romana se poprilično uživela u pesmu, izvodeći ’’mali prljavi ples’’ sa mikrofonom. Romana se nekoliko puta vraćala da peva, što je publika pozdravila aplauzima.

Žurka je potrajala do ranih jutarnjih časova, a do kraja pevačkog maratona ostali su samo najuporniji gosti.

(Tekst i foto: Mladen Mitrić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA