Aleksandru Stan pretukao menadžer! (VIDEO)

"Udarao me je i gurao. Pala sam u nesvest kada sam pokušala da mu uzvratim. Dva sata kasnije probudila sam se na kauču u studiju", rekla je vlasnica hita "Mr. Saxobeat"

  • 2

Iako se ovog vikenda pisalo da je imala saobraćajnu nesreću, pevačica Aleksandra Stan je za masnice i povrede na licu optužila svog menadžera Marsela Prodana. Rumunska muzička zvezda rekla je da ju je on pretukao pošto je ona prvi put u svojoj karijeri zatražila honorar.

- Moji fanovi su zabrinuti i misle da umirem. Želim da znaju da nisam imala saobraćajnu nesreću. Izgledam ovako zbog Marsela Prodana - rekla je Aleksandra u intervjuu za rumunsku televiziju, dodavši:

- Udarao me je i gurao. Pala sam u nesvest kada sam pokušala da mu uzvratim. Dva sata kasnije probudila sam se na kauču u studiju. Bila sam ušuškana kao da sam spavala. Odveo me je u svoj automobil, koji sam u toku vožnje pokušavala da napustim. U jednom trenutku mi je otvorio vrata i izbacio me - rekla je pevačica i dodala da je tada nastavila da trči nasred ulice i da je pokušala da zaustavi automobil koji joj je prilazio.

Menadžer Aleksandre Stan, poznate po hitu "Mr. Saxobeat", ove navode još nije komentarisao. Njena letnja turneja je zbog ovog incidenta i dalje pod znakom pitanja.

Pogledajte prilog sa rumunske televizije:

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    19. jun 2013 | 19:10

    Kakva zivotinja trebas da budes da bi udario ovakvo divno stvorenje i zensko uopste!

  • Djole

    19. jun 2013 | 18:23

    Ala je ruzna kad nije nasminkana..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA