ČOLIĆ: Obožavateljka je pokušala da mi ubije ženu!

"Jedna devojka je nožem napala Aleksandru i posekla je po licu! Supruga drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira", izjavio je Čola

  • 2

Zdravko Čolić je otkrio da je jedna fanatična obožavateljka nožem napala njegovu suprugu Aleksandru i nanela joj lakše povrede po licu! Čola je istakao da je to najveća neprijatnost koju je doživeo u karijeri dugoj četiri decenije.

- Jednom je moju suprugu nožem napala neka moja obožavateljka i posekla je po licu! Aleksandra drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti - rekao je Čolić za hrvatsku "Gloriju".

Legendarni pevač, koji je od početka karijere veliki miljenik žena, rekao je da njegova supruga nije ljubomorna na njegove obožavateljke.

- Mislim da to pozitivno deluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lepo, kao nešto što predstavlja deo mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Verujem da može da joj bude samo drago zbog toga. Nije ljubomorna jer je to sve virtuelno - rekao je Čola.

Pop zvezda tvrdi da bi mogao da napiše knjigu samo o iskustvima sa navalentnim obožavateljkama.

- Sećam se da je jedna preskakala balkone u Mađarskoj da bi ušla kroz moj prozor. Mogla je da pogine. Sarajevske "Večernje novosti" pisale su o devojkama koje su se kao miševi pele uz zid do moje sobe. Bilo je i upadanja u sobu. Pokojni Davorin Popović me je zezao kako me je neka devojka poljubila i pala u nesvest, a ja nisam imao pojma, jer je nisam video od gužve. Kaže mi Davorin: - Dođe, poljubi ga i, ooooop, pade! Tih izliva emocija i strasti bilo je dosta - rekao je Čola, i dodao da je ulaz u njegovu zgradu služio devojkama kao svojevrsna tabla za ispisivanje ljubavnih poruka.

Čola posebno izdvaja situaciju kada je obožavateljka u venčanici došla u njegov stan, tvrdeći da je spremna da se uda za njega!

- Jednog dana mama je otvorila vrata i ispred njih je bila devojka u venčanici, sa dokumentima i kumom. Devojka je rekla: - Ja sam došla da se udam.

Moja majka je zbunjeno odgovorila: - Zdravko još nije za ženidbu - ispričao je Čola sa osmehom.

(Izvor: Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vesna 959 rodj

    24. jul 2012 | 15:15

    ti si mi u krvi, gori vatra, poplava. tebe sam pomenula u OSTROG slava mu i milost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA