OSTAO BEZ JAJA: Eru napale kokoške! (VIDEO)

Pevač je pošao u štalu za kokoškom koja se sakrila, kako bi farmerima obezbedio jaja za doručak, međutim, naišao je na iznenađenje kada je kokoška pružila otpor i počela da ga kljuca

  • 0

Ponekad je opstanak na farmi pitanje hrabrosti, ali i borbe za hranu - ovaj put nadmudrivanja sa životinjama na imanju. Naime, Eru je napala kokoška dok je pokušavao da joj ukrade jaja, koja je ona vešto sklonila u štalu.

Kao iskusni domaćin, Era Ojdanić pošao je u štalu za kokoškom koja se sakrila, kako bi farmerima obezbedio jaja za doručak, međutim, naišao je na iznenađenje kada je kokoška pružila otpor i počela da ga kljuca. Prepadnuti farmer sve vreme je pokušavao da joj ukrade "minuli rad", ali je zato i dobio šta je tražio.

Najmlađi gazda na "Farmi" Aki, koji se u toj ulozi izgleda nije najbolje snašao, pošao je sa Erom, kako bi mu bio "moralna podrška", i za to vreme se žalio pevaču na lenjost ostalih farmera koji odbijaju da ga poslušaju. I dok kuburi sa farmerima oko poslova koje treba zavšiti, kaže kako su po celom imanju prljave čaše, sudovi i prljavština koju treba očistiti.

Pogledajte kako se Era snašao sa kokama:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA