Jovana se vratila na "Farmu", ljubila Danijela dvadeset minuta!

Lepa misica trenutno se dobro oseća i sa dozvolom lekara vratila se na imanje u Lisoviću

  • 9

Misica koja je od utorka bila u bolnici vratila se na "Farmu". Spekulisalo se da je Jovana Nikolić trudna sa Danijelom Alibabićem, ali se ispostavilo da je u bolnici bila zbog ciste na jajniku i da se sada oseća dobro. Jovana je odmah pritrčala i prigrlila Danijela, a ostali su da se ljube 20 minuta. 

Podsetimo, Jovana je bila uznemirena jer je mislila da je zatrudnela na imanju, dok ju je Danijel tešio i rekao da će biti srećan ukoliko je to istina. Jovanina majka Svetlana Nikolić rekla je da podržava svoju ćerku u igricama koje upražnjava u krevetu sa pevačem, ali da je ne bi podržala ukoliko prekine zdravu trudnoću.

Ona je za Telegraf juče rekla da lepa misica ima cistu na jajniku i da je to razlog njenog odsustva sa "Farme", te da nema govora o trudnoći. Svi ukućani su se obradovali Jovaninom povratku, izgrlili je i izljubili, a najsrećniji je naravno bio Danijel.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan Djordjevic

    20. jun 2013 | 11:46

    Odkad se fetus zove cista na jajniku???Ovo samo kod nas ima...

  • Filip

    20. jun 2013 | 13:07

    I da je bila trudna bas bi oni rekli istinu, sta drugo mogu da kazu osim imala je cistu na jajniku. Drugacije nisu mogli da sakriju laz. Sada svaka farmerka koja je imala odnos ima 'cistu na jajniku'!

  • dr

    20. jun 2013 | 16:32

    Cupila- postoji vise vrsta cisti, a i lezala je da joj se postavi dijagnoza, ako je imala smetnje vjerovatno ce morati na operaciju ali u vecini slucajeva operacija se ne mora odmah obavljati,ako je u pitanju folikularna cista uglavnom spontano puknu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA