Kavaliju se ne sviđaju crnogorske manekenke! (VIDEO)

Modni magnat nije krio svoje oduševljenje crnogorskom prirodom i primorjem, uživao je u mediteranskoj hrani, a svoj trag je ostavio i time što je prva poznata ličnost koja je posadila drvo masline u "Dukley" baštama, dok mu se, s druge strane, crnogorske manekenke i nisu previše dopale

  • 2

Svetski poznati modni kreator Roberto Kavali održao je modnu reviju ispred zidina Starog grada u Budvi, uz prisustvo crnogorskog džet-seta, a modni guru istakao je da mu se primorje izutetno dopada i tokom svog trodnevnog boravka izdvojio vreme da posadi drvo masline u luksuznim "Dukley" baštama.

Revija je fascinirala posetioce, među kojima su se našli i košarkaški trener Duško Ivanović i fudbaler Fjorentine Stevan Jovetić, koga je Kavali pohvalio kako izvarednog igrača.

Modni magnat nije krio svoje oduševljenje crnogorskom prirodom i primorjem, uživao je u mediteranskoj hrani okružen lepoticama, a svoj trag je ostavio i time što je prva poznata ličnost koja je posadila maslinu u "Dukley" baštama. Kako sam kaže, veliki je zaljubljenik u tu biljku i da kod kuće ima ogoroman vrt sa maslinama.

- Crnu Goru sam upoznao još 2011. godine, kada sam imao peh na jahti blizu Budve. Tada su mi crnogorci srdačno izašli u susret i pomogli da rešim problem. Oduševili su me predusretljivošću. Posebno mi se dopala crnogorska obala, a moram da naglasim i da imate odlične fudbalere - rekao je Kavali.

Iako mu se Crna Gora dopada, pročuo se glas kako kreator baš i nije oduševljen budvanskim manekenkama. Njegov tim održao je kasting dan pre revije, a pistom su prošetale uglavnom početnice.

Nakon revije održala se žurka, vredna, prema rečima organizatora, 100 hiljada evra, na kojoj se Kavali nije pojavio.

Pogledajte kako je izgledala revija:

(J. Jovanović/Puls)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA