Hju Lori: Nisam kriv za prekid "Doktor Hausa"

Glumac je ponovio da je odluka o prekidu snimanja serije doneta zbog želje da se sačuva mističnost glavnog lika i da se ode dok je serija "na vrhu"

  • 0

Zvezda serije "Dr Haus" Hju Lori uzvratio je oštro na medijske napise da je upravo on kriv za odluku producenata o prekidu snimanja popularne serije.  Američki i britanski mediji su se raspisali o tome kako se Lori zasitio glumljenja dr. Gregorija Hausa, iako su producenti službeno objavili prave razloge prekida snimanja.

Lori je još jednom potvrdio da je osma sezona serije ujedno i poslednja, i poručio:

- Neki su mediji, očito nezadovoljni pravim razlozima iznesenima u službenom obraćanju, odlučili prezentovati "istinu" - u modernom novinarskom slengu skraćenicu za "nije ni blizu istini, ali zvuči bombastično pa ćemo objaviti". "Dokaz" za to je izjava koju sam dao pre pet godina, u vezi sa nekom drugom temom, ali u drugačijem kontekstu. Nedvosmisleno ću reći - volim svoj posao i više se trudim oko njega nego većina novinara oko svog posla.

On je ponovio da je odluka o prekidu snimanja serije doneta jer su želeli da sačuvaju mističnost glavnog lika i da odu dok su "na vrhu".

- Mogli smo da nastavimo sa izlizanom formulom - Haus daje otkaz i zapošljava se u prodavnici cipela, ali niko to nije želeo. Želeli smo da odemo dostojanstveno - poručio je slavni glumac i završio rečima dr Hausa: "Svi lažu".

(Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA